Föll på målsnöret.

(null)

Vet inte om det jag skrivit om det, men så gör jag det nu. 
Det var tänkt att jag skulle ingå i en läkemedelsstudie om alla prover gick igenom efter att diagnos ställts. Jag föll på målsnöret kan en säga när ett par värden var pytteliiiite för höga respektive för låga. 
Det var ju synd såklart. Hade sett fram emot att förhoppningsvis få verksam substans istället för placebo och kanske få hjälp med min onda lekamen. Men ödet ville icke detta just nu. Eller vad vi nu ska skylla på. Hoppas få ingå till hösten när diskussion med Läkemedelsverket tas ang de väldigt strikta referensvärdena på proverna. Vi får se! 

(null)
Färdigknegad, nytränad- och nyduschad.
I väntan på matfix-lust.
Tänker att jag borde få träningsvärk imorgon, då jag körde mer mage, mer plankövningar och fortsatt längre intervallpass på cykeln. Ljuvligt ju! Att kunna! Ska öka på intervallerna igen denna vecka är planen. Får faktiskt ge cred till mig själv för att jag lyckats stegra långsamt för att kroppen ska känna av, tolerera mer. Det verkar ju gå fint! 

Stekt torsk och potatisstomp är planen.
Med sparrisbroccoli med citron och flingsalt och så en liten klick creme fraice med citron till. Börjar bli hungrig så det är dags nu:-)

Kram och skön kväll❤️
Johanna 

Kommentera här: