Ladda och orka.


Sovit gott i natt, tack och lov! 
otroligt skönt att vakna utvilad efter nästan nio h sömn. Hoppas så innerligt att de som jobbar och sliter i helgerna nu och framöver också får några nätters välförtjänt sömn. Så att de får ladda, orka ännu lite till. 
 
Slö morgon, och sen på med underställ, mjukisbrallor och termobrallor för att ta en lördagsfika i trädgården. Känns viktigt för själen att ses och umgås oavsett väder i dessa tider. Blir tokig utan det, tror jag, och har dessutom lärt mig att klä mig VARMT.  
 

Fick bli en tur till lekparken med äldste bonussonen Dennis och hans familj i eftermiddag. Leia har verkligen full gas i sin lilla kropp...ljuvligt att se. Hon godkände också mina knäck och kola - bästa betyget ju!
 

Denna lilla Lukas-krabat låg som en sol, nedbäddad och go medan storasyrran sprang till alla attraktioner. 


Kära mor hade införskaffat en vacker enriskrans till kollektivet. Så tacksam för det! Älskar att pryda vår ytterdörr med ny krans för årstiden. 

Tog oss ett bubbelbad ikväl, mannen och jag.
Efter lek i parken tränade jag så det var gott att få lite bubbelmassage i det trettioniogradiga vattnet. En blir mjuk i kroppen, eller i alla fall mot vad jag vanligen är - stel som en lyktstolpe. 

Nu är det julkonsert med Orphei Drängar, fantastisk kör. Lite som uppvärmning inför sista avsnittet av Så mycket bättre. 
En bra kväll För oss här.
Tänker på vänner med tunga dagar, på det nya märkliga de är på väg emot. Det gamla, invanda som för alltid lämnas därhän. 
Tankar och all kärlek till er❤️

kram från soffan.
Joey ❤️

Kommentera här: