Grundlurad.


I  dag jobbade jag och min närmsta kollega ihop, så otroligt mysigt att få bubbla ihop lite på morgonen. Hon var liksom angelägen att vi skulle stämma av lite idag.
Blev så påmind om när det var dags för dagens paketöppning, gick så ut till sköterskeexpeditionen där alla satt. Chefen hälsade först god morgon och sen att det var dags för krismöte i änden av korridoren. Dit gick vi. Och där var det fint uppdukat med småbord, pynt och jullandgång. Omedelbart kom kollegorna igång med ja må de leva-sång för oss som fyllt jämnt i år - jag 50 och jennifer 40. Således grundlurad av framför allt Malin men så klart av alla andra som kunnat vara tysta om vad som skulle ske.


Malin- som visat sig vara en fena på vita lögner:-)
 
 
verkligen överraskad, och så glad och tacksam över morgonens trevligheter. Fick dessutom presentkort och glubbel (ska äntligen få prova det) som en bonus! 

Det behövs onekligen små glitterstunder, och detta var en sådan. 
precis som att jobba ihop med Malin idag. Att ha någon att babbla med, tänka och bolla med är skönt. I dessa tider ännu viktigare, när det är dags att avboka massa patienter igen...det är lite tröstlöst just nu. Läget är galet, och de som jobbar med de svårt sjuka patienterna sliter som djur. Vi sliter, och har så gjort hela året, med att gasa, bromsa, gasa...kort framförhållning i de skiftena och en ganska galen arbetssituation men de andra...de är värd en riktigt fet löneförhöjning!

Så på allvar, mitt i glittret, håll i nu! 
Träffa inga nya människor, umgås helst utomhus med dem ni hänger med. TVÄTTA händer och håll avstånd. 
Om ni inte är rädda om er själva, tänk i alla fall på andra.
 
kram ❤️ Joey

Kommentera här: