Försöka stilla den.


Att ha sovit länge på morgonen straffar sig väl lite avseende nattsömnen, för oj vad litet sömn det blev i natt. Och oj vad trött jag är nu...! Men jag har jobbat och hållit tempot så det var en okej dag, trots att mitt jobb just nu mest består av avbokningar och telefonsamtal. Blev åter bekymrad när siffrorna på inneliggande covidpatienter uppdaterades. Tyvärr har vi nog fler att vänta med tanke på att det varit jul. Och det kommer ett nyår. Jag hoppas inte det, men tror det nog ändå. Ni som kan fira utomhus, eller med den ni bor eller alltid umgås med...please do. 
 
Det verkar dock svårt att få beställa nyårsmeny från krogen, då det varit ett jäkla driv. Kul att de går ett lyft men synd för oss som varit lite sega på det. Vi tänkte också gynna, och njuta gott i vår tvåsamhet och hoppet är inte helt ute än.
 
Här blev det afrikansk kikärtsgryta med ris. Riktigt gott, med jordnötssmör, tomater, chili och buljong bland annat. Mätt som en plätt slappar jag lite. Sippar på julen, på hur fin den blev, på att min dotter varit här en vecka. På hur fort tiden springer, och att det alltid är vemodigt när det är dags för avsked. Det där mammahjärtat. Det sköna är att det ändå är ganska nära, och att vi förhoppningsvis ses snart igen. 
 

Fick en bild på denna goa lille kille idag, där han satt med sin julklapp. Bådar gott, tycker jag!
 

Idag blev det lite soffhäng och massage istället för promenad efter jobb. Imorgon blir det både promenad och träning är planen. Vilat lite från styrkepass över julen, inte känt för det. Men nu så, nu är det dags igen. Känner dock en rastlöshet i kroppen om jag inte gör något fysiskt. Kliar liksom. I rastlöshetsnerven kanske...?
Ska försöka stilla den genom läsning i Siri Hustvedts bok.
 
God kväll❤️
Johanna

Kommentera här: