En dag, en timma, en sekund i taget.


Sov lite drygt åtta timmar i natt, vaknade vid tio. Så otroligt skönt, alldeles tyst i huset hela natten så det kändes nästan som en natt i stugan på landet. Det behövde jag! Kaffet smakade extra gott efter god sömn, och promenadstegen blev energifyllda efter det.
Tänkte inte ha mer långkalsonger idag, fick bli klänning efter dusch då dagen ska tillbringas här mest. 
Som alltid efter ett par dagars socialisering behöver min hjärna ladda ur och ladda om. För att orka igen. Det kan vara hur trevligt som helst men jag måste ändå få vara en del i min bubbla efter umgänge, så är det bara. Ju äldre jag blir, desto tydligare blir det behovet. Eller kanske för att jag accepterat att det är så. Jag var nog mer benägen att bara köra på förr, men nu tillåter jag mig vila. Det är nog både klokt och vettigt, tänker jag.
 
Vi kollade nyaste Jönssonligan igår, riktigt rolig faktiskt. Dorsin gör rollen som Sickan bra men Gösta Ekman är ju Gösta Ekman och går inte att jämföra med. Det blir en ny Sickan, helt enkelt, som en ändå köper. Mer film blev det, Love actually, med laxpasta vid teven. Restmat blev pastarät, så gott efter julmat!
 
Det är en märklig jul. Två nära vänner har fått säga farväl till en av sina föräldrar. Tung smärta som också blir förknippad med just julen men där det så småningom ersätts av goda minnen. Men nu finns sorg, tung att andas och ta in.
Ändå skiner solen, dagen kommer ny och kaffet sätts på. Barnen påkallar uppmärksamhet och hjulet snurrar. Som livet är. En dag, en timma, en sekund i taget.Tankar till er.
 

Lite glitter i livet idag.
Hemma och i lugn känns det ändå skönt att ikläda sig något annat än mysbrallor över långkalsonger.
 
kramar ❤️ Johanna
 

Kommentera här: