Tills dess....håll ut!!

(null)

Brockadpelargonerna har blivit med blommor. Otippat med orangeröda till rosa-gröna blad. Lite roliga, som en sjuttiotalstapet typ. Tid tog det onekligen men nu så, i varmaste månaden så orkade dem sig fram.

(null)

Efter hädisk dag blev det hämtning av mat på maxi och så en liten promenad på fyra km. För att få luft i huvudet och blodet genom systemet. Känns som om jag haft en virvelvind i skallen av alla snabba ryck idag. 
Det är väl ungefär så här det kommer att vara i höst nu. Allt som ligger efter som på något litet vis ska försöka ordnas till. Vi kommer inte att komma ifatt, men om vi skulle komma till där vi var ändå. Före virushelvetet. Då skulle jag ändå känna ett försiktigt okej...
Vi stretar på, tänker ut och tänker om. 
Ger och tar, ändrar och reviderar, kör på, backar och kör igen. 

(null)

Så skönt att fånga vardagsglitter emellanåt.  Sköna kvällar med vänner, god mat och prat. Igår hade vi en sån kväll, mannen och jag, när vi var hos våra vänner solrosflickan Kattis och Anders. Att ta vara på livet och dra ut det bästa kännns på samma sätt viktigare än någonsin som det känns mer avslappnat. Allt utanför jobbet går i ett lugnare tempo, som det ju gjort senaste halvåret. Det finns nåt fint med just det ändå, även om många andra saker skulle va härligt att få återgå till. 

(null)

Här är han, herr Bengtsson!

(null)

Och min sambo!

(null)

Var rädda om er hör ni.
Slappna inte av utan tvärtom just nu. Ta er tiden att tvätta händerna ofta och länge. Sjung blinka lilla i huvudet, eller högt för all del. Krama inte andra än er familj, ta inte i hand. Nys och hosta i armvecket och håll avstånd. Det ÄR inte över.
Det är jävligt tråkigt, jag längtar så otroligt efter att krama om mina vänner. Men det är nödvändigt att vara klokare än någonsin. 

Tids nog blir det dags att kramas igen.
Att ta i varann. 
Att ha fest, dansa och lyssna till livemusik.
Och att titta tillbaka på detta år som det konstigaste vi har varit med om i vår tid. 
Men tills dess....håll ut!!

Kram ❤️ Johanna

Kommentarer:

1 Anita:

skriven

Underbart med pelargoner i blom! :D

Svar: Sannerligen🙏🏼😊
Johanna Roth

Kommentera här: