Så bra ändå.

(null)

Ännu en spelkväll.
När då då, med vännen Göran, Frida-Hedvig, sambon och jag. Ett låne-spel som är väldigt kul! Vi har inte spelat så här mycket på våra tio år, sambon och jag, som vi gjort sista månaderna. Det är ett fint sätt att umgås.
Det får nog bli ett Monopol-inköp faktiskt. TP har nästan spelats ut, då många frågor liksom återkommit. Förnyelse behövs. Tur att en har kunnat låna av snälla kollektivgrannarna:-).

(null)

Lite mer utslagna för varje dag.
Älskar att se progressen framåt. Färgerna. 

(null)

Låg länge i sängen, men efter frukost var det dags för ett pass i backen med efterföljande styrketräning nedanför med bästa Connie! Så kul att träna ihop. Trodde inte jag gillade det, men det var både roligt och peppande att vara två i slitet. Och lyckan när det var avklarat. Det får bli fler gånger, helt klart.
Så skönt att få ses. Göra något ihop. 
Få energi av varann. 

(null)

Mannen är nöjd med nya högtalarna. De låter fantastiskt bra, det erkänner jag! Stina Nordenstams sköra stämma ljuder nu. Minsta viskning blir till en saga. Och innan fick Aretha taket att vibrera! Kontraster. Så bra det är, ändå. 

Nu blir det färre kontraster i allas våra liv.
Men det får vara så. Önskar att alla förstod att det inte är läge för fest och glam nu, utan en tid för stillhet, att utöva sin hobby och vara tillsammans med dem i sitt eget hus eller ses på Skype, FaceTime. En tid framöver får det vara så. För att skydda oss själva, varandra och för att respektera bestämmelserna. Sjukvården FÅR inte belastas om det kan undvikas. Så var klok. Håll dig borta från grupp-umgänge. Häng inte inomhus.
Det kommer andra tider, och om vi är kloka nu får vi umgås igen. Senare.

Den som väntar på nåt gott får kramas länge. Typ.

❤️

Johanna

Kommentera här: