Det vill jag!

(null)

En får ställa om.
Istället för att boka operationer har vi mest bokat av, bara akuta ingrepp görs. Istället för många telefonsamtal från de som väntar i operationsväntelistan ringer vi upp på TeleQ. Då kan de som jobbar som kliniska sjuksköterskor ta hand om patienterna på mottagningen med ett annat lugn. Eller får de in fler, helt enkelt. 
I sinnet finns en slags omställningsberedskap. Om det bränner till, vad händer då?
Hoppas så innerligt att kulmen ska vara nådd och att det vänder igen. Att virushelvetet backar och vi åter kan få återgå till, åtminstone, arbetsordningen.

För ärligt talat.
Det är ok att vara mer klok. Att inte gå toksnorig till jobbet. Att de som annars skulle gått faktiskt får stanna hemma. Även en vanlig förkylning kan ge nedsatta människor så mycket värre symtom. En vanlig förkylning kan för mig med taskig astma att va sjuk minst en månad. Och att vara lite mer rädd om andra, och lite juste mot en själv - det kanske finns en poäng med det?

Det är också ok att inte resa så mycket ett tag, för att låta jorden läka. Återhämta sig. Kanske det skulle bli en liten tanke till oss alla. Att vara lite, lite mer hemester-sugen. Ta vara på det vi har nära oss. Men ja, jag längtar efter att få göra den drömresa vi skulle gjort nu...till USA med new Orleans, Nashville och Memphis. Men det får bli sen. Under säkrare omständigheter. 

Men jag vill kramas. Med dem som jag verkligen gillar, de vill jag krama! Länge. 
Och jag vill boka patienter till operation, minska kön och känna att människor blir nöjda och glada och smärtfria. Vill ha mitt vanliga planerande, trixande, pusslande för att kunna lösa så många trådar som möjligt.

Hänga med vänner, dansa, äta och dricka gott tillsammans. Det vill jag. 
Träffar mina föräldrar utomhus med två meters avstånd. Jag vill krama dem! 
Tror att den psykiska ohälsan kommer att öka markant efter detta. Människor som isolerat sig och som blir deprimerade längre fram.

Vi behöver levande, riktiga relationer, helt klart.
FaceTime och Skype är ju fint i sig men verkliga möten är nåt helt annat.
Oj vad skönt det kommer att bli!!

❤️
Kram 

Kommentera här: