Musik, min lilla mamma och Danius.

(null)

Igår eftermiddag hade min älskade mamma och jag ett par timmar för oss själva. Vi satt på PM och lyssnade på musik, åt godsaker, pratade och drack kaffe. 
En väldigt fin stund!

(null)

Vivavox stod för musiken.

(null)

God chokladdessert tillsammans med kaffe smakade mycket fint!
Så tacksam att liksom kunna hitta på saker med mina föräldrar. Vet att det är långt ifrån allom givet att ha båda i livet, eller att de faktiskt är så pigga så att en kan hänga med dem. Det är en ynnest, en särskild lycka liksom.

(null)

Efter firande av bonussvärdotter och gofika gick jag till gymmet för ett träningspass. 3/4 av passet körde jag idag och det kändes och känns fortsatt fint!! Hurra!!

Så skulle jag fixa käk. Stekt kyckling i ugn, med sås och grönsaker. Mannen min är barnsligt förtjust i min sås så han ville ha en försmak av den, liksom ihälld som dryck direkt i munnen.
Det fick han inte:-)

(null)

Snygg matchning m kläderna till vårt hem idag!

Nu sitter jag i fåtöljen, ska ägna mig åt läsning i Ett jävla solsken om Ester Blenda Nordström. En sån cool kvinna! Och intressant läsning.

Tänker på att hon platsat i svenska Akademien bredvid Sara Danius, skulle kunna varit en av de starka förebilderna som kvinna. Liksom Astrid Lindgren. 
Sorgligt att läsa om Danius bortgång. Alltför ung men ändå som en ikon för kvinnor. Så stark trots de stormar som var. Så rakryggad och knivskarp. Hoppas hennes unge son fått mycket styrka från henne, när han nu lämnas.

Stor kram på söndagseftermiddagen!

Kram ❤️

Kommentera här: