Något i beredskap.

(null)

Igår kväll, försenade enligt SJ:s standard, kom de alltså till slut hit. Vänner till min älskade unge, som  hon hängt med i tre år. Nästan varje dag, och snart är den eran slut.
Skolan är slut och något nytt tar över.
Världen ligger både liksom öppen och säkert läskig framför dem. 
Oskrivet blad som ska fyllas med det de söker efter. Något att försörja sig på, som kanske blir otippat kul eller blir det en liten tillfällig lösning innan det landar i något annat.

(null)

Så mycket har hänt på de trettio år som gått sen min egen student. Några modiga reste jorden runt men de allra flesta började jobba. Några pluggade vidare direkt.
Jobb fanns dock, det var liksom inget konstigt. Tycker ganska synd om de som slutar skolan nu då arbetsmarknaden ser ganska annorlunda ut. Inte så enkelt att få jobb utan erfarenhet, vilket är lite komplicerat att få utan just en anställning....?!
Nåja. Allt löser sig.
Livet har nog något i beredskap.

(null)

Blev inget på gymmet idag, utan mannen lurade ut mig på en cykeltur. Det är nog bra träning. Helt annorlunda än snabba promenader och det tycks mig som att jag har sämst kondis i världen. 
Ska alltså cykla mer för flåsets och lungsens skull, det är tydligt. Tycker att det är rätt tråkigt dock men det är säkert bra träning. Kommer kanske över den känslan och gapskrattar om ett tag:-)

Målat helgnaglar.
På en blåsig balkong. 
Är bjudna till goda vänner ikväll, så en får ju se lite presentabel ut!

(null)

Lyssnar på Bo Sundström och Frida Öhrns platta. Så himla vacker, med texter efter Pär Lagerkvist. Kan verkligen rekommendera den.
Vemodigt vackert!

Kram och go fredag❤️
Joey

Kommentera här: