Som en fet seger.

(null)

Det är verkligen så härligt att kroppen svarar på rätt sätt vid träning. Efter att ha kört tre pass i veckan nu med styrketräning och tjugo minuters intervallcykling trappade jag idag upp till 25 minuter och det känns fantastiskt skönt . Somen fet seger.

Blir ingen träning på gymmet nu på en vecka utan tänker då att jag ska utöva tabata i gröngräset i stugan. Det och promenader, blir nog bra det också.

(null)

För någon som kör 1-timmas pass med spinning är ju detta ingenting men om en utgår från mitt läge så är det stort. Som för två månader sen fick feber så fort jag tog i lite för mycket, tränade lite för intensivt. 
Nu verkar kroppen vara läkt så mycket den kan just nu, och då funkar träning igen.

Är rädd för att trappa ner azitromycin, ska inte försöka förrän till hösten då jag vill ha en god sommar. Men tänker att jag ju måste försöka trappa ner, se om jag får tillbaka rosslet eller inte. Får jag det, så kanske jag är en av de som får stå på det livet ut för att undvika svåra infektioner. Så får det vara i så fall. 
Jag vill kunna må så här, va så här och orka som jag gör nu. Det är helt fantastiskt.

(null)

Så viktig påminnelse.
Alla har vi nog varit där någon gång,, i en destruktiv relation. Med någon partner, någon vän eller kollega. Har en varit det känner en igen symtomen, eller bör träna sig i att göra det för att inte hamna i det igen.

En ska se till sitt bästa mående för att det ska bli hållbart. 

Sitter solen.
Hör vilt skrikande fiskmåsar, någon bildörr som slås igen.
Njuter av värmen.
Imorgon hörs inga fiskmåsar, utan småfåglar som sjunger vackert. Kor som råmar. En och annan traktor och bil som kör förbi.

Kontraster är fint.

Kram och go söndag❤️

Kommentera här: