Vinbär, fantasi och sommarprat.

(null)

En veckas träningsuppehåll och det kliade i kroppen! Härligt att ha suget igen!
Var på gymmet efter lite sovmorgon, svettopass med cykelintervall 20 min och 20 min kraftpromenad på bandet plus styrketräning. Känns bra ÄVEN idag, dagen efter....hurra!!! Tack kroppen min!

(null)

I ömsom sol, ömsom regnskur plockade jag av vinbären. Slöseri att bara låta de vara och torka bort. Perfekt mogna nu, goda att ha i smoothie eller marängpaj. 
Och vansinnigt snygg färg!

(null)

Fick veta att det är en dahlia, detta.
Har tyvärr dålig koll på blommors namn men älskar dem inte mindre för det. 

(null)

Vet inte om ni lyssnar på sommarpratarna i P1? Det finns många bra program, bland annat detta som fick gå under träningspasset igår.
Om en han som blivit hon, en högt uppsatt chefs på Ica-banken, som pratar om sin resa från man till kvinna, om relationerna, chefsskap och vad jämlikhet egentligen är. Ett riktigt fint och tänkvärt program!

(null)

Började skissa igår, lagt färg idag.
Ett skönt sätt att slappna av. Koncentrera sig på pennan, former, känslan. Det jag målar kallas nog naivistiskt, det är där det alltid hamnar liksom. Gillar fantasin, färgerna.
Trivs bra att sitta i det rummet, äldsta bonusdotterns gamla rum som numer är gäst- och målarrum. 

(null)

Om en stund kommer brorsan och hans polare Svante till staden efter semestertripp. Blir grillat i trädgården här med mor, far och vi som är hemma i huset. Det är dessutom brorsan femtioförsta födelsedag!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Gulligs målningar du gör👍🏽

Svar: Tack snälla🙏🏼
Johanna Roth

Kommentera här: