Vackert ljus och sömnapp.

(null)

Helt plötsligt fylldes huset av ett sånt ljus, liksom rosa och ett särdeles vackert ljus.
Så tittar dottern ut vid balkongen och ser detta. Två regnbågar varav den ena var superskarp. Så vacker gårdagskväll.
Det är nåt visst med vårt vardagsrumsfönster, som så ofta ger återspegling av naturens magiska skiftningar

(null)

Varit så trött dessa morgnar, ovan vid att stiga upp väckt av klockan. Van att sova tills kroppen själv vaknar.
Fick tips av min älskade unge, om Sleep cykle - en app som känner av hur en sover, lätt eller djupt, som mäter kvaliteten på sömnen, känner av snarkningar och det bästa är att den väcker dig under lättsömnen. Du ställer in intervall på en halvtimme då du liksom behöver vakna, som 05:25-05:55 och då väcks du när du sover som lättast. Ljuden är harmoniska, jag vaknar av "sommaräng"....ni hör ju själva! Var inte dödens trött i morse, var inte medvetslös. Behövde inte nypa mig i kinderna för att vakna...Hoppas att det kan funka!

(null)

Bytt lite bilder på min jobbljudvägg idag.
Känns fint att ha där, får energi av det. 
Daily mix som Spotify fixar ihop ger också ofta energi, bra blandning på sånt jag lyssnar mycket på och nya, liknande artister. 

(null)

Dessa glas är rumsprogressiva bildskärmsglasögon, eller terminalglas som det kallades förr. Gillar de på alla sätt, framför allt för att de är mycket fiffigare än vanliga läsglas över mina linser. Med dessa ser jag tangentbordet, det jag skriver, datorskärmen och jag ser även i rummet utan att behöva sätta dem på nästippen. Tur det händer lite på glasögonfronten!

Igår var jag och beställde nya progressiva glasögon, såna som jag kan ha istället för linser och läsglas i kombination. När ögonen är trötta är linser oskönt och ibland är det ju kul att ha glasögon istället. Provade bågarna för ett par veckor sen, och igår hade beslutet mognat fram. Det var dags:-)

(null)

Ikväll har vi varit på grill hos äldste bonussonen och hans familj, så mysigt. De har verkligen kommit i ordning och fått det så mysigt. Lilla Leia är så himla go! Vilken liten guldklimp som kommit till oss!

Kram och god natt ❤️

Kommentera här: