Smörbakta kakor i en hammock.

(null)

Halvdagsjobb idag innan bilfärd och trädgårdsfest i Karlshamn hos goda vänner. 
Satt vid växjösjön på lunchen även idag, njöt lite sol och stillhet.
Och sen till detta lilla paradis av mys!

(null)

(null)

Patrik har bänkat sig. I bästa sittdonet!
Så skönt att stilla gunga i en hammock.
Tänker på när jag var liten och satt hos gammelmormor och mammas moster och man i deras hammock i trädgården. 
Då bjöds det på ljuvlig jordgubbssaft och goda kakor....smörbakta och galet goda.

Istället för saft och kakor blev det vin idag. Så gott även det.

(null)

Ett glas vitt i solen är inte fel. Har verkligen varit en rödtjutskvinna men ganska ofta senaste åren njuter jag gärna även ett glas vitt. Speciellt när det är varmt ute, och vinet är kallt!
(null)

Är otroligt trött efter veckan, efter att ha sovit för lite förutom en natt typ och stigit upp för tidigt. Enligt mitt tycke för tidigt i alla fall.
Men jag vänjer mig.
Appen Sleep cykle ska hjälpa mig att vakna i lättsömn och inte när medvetslösheten är nära typ. Tror på den, kul att testa ett tag i alla fall.

Trevliga människor som vi återser varje eller varannat år (festen är varje år men jag har varit sjuk några gånger...), menyn är fralla med sallad och fantastiska såser och grillat fläsk. Vin och öl. Alldeles perfekt! 
Och så livets drabbningar när en hör berättelser. Om sjukdom som drabbar, skilsmässa och sorg, tuffa tankar om överlevnad och existens - och i nästa andetag skratt och bus och planer i livet. 
Allt i en mix.

Nu ska denna tröttmössa försöka trycka in öronproppar då musiken från östersjöfestivalen hörs, glada skratt och pratande människor. Det är härligt levande, och perfekt med mina rosa suveräna öronproppar i vax!

Kram ❤️

Kommentera här: