Slösöndag.

(null)

Tidiga morgnar (för att vara helg) både igår och idag. Skönt förvisso, då dagarna fick många timmar men är trött!

Tränade på morgonen efter att ha kört dottern till jobbet. Hållit uppe 1 vecka pga halsont och hosta men nu känns det rätt bra! Tagit långa promenader fredag, lördag och så svettpass på gymmet idag. 

Lyssnade på Adam Paulssons sommarprat när svetten rann, ännu ett bra prat med fokus på döden. Och på det som kommer före det. Sissela Kyles sommarprat var på sätt och vis också trevligt, som jag hade i lurarna igår, men det kändes mest som att hon skulle få in så många ord som möjligt. Det var inte riktigt min grej, även om jag gillar henne som skådis. 
Det blev lite hysteriskt med sitt kvicka tempo, upplevde jag.

(null)

Tog en tur med sambon till öhrs lantcafé och lunchade, mysigt och gott! Det blev en tur i 60-talscorvetten. Älskar färgen på bilen, som en himmel en solig dag.

(null)

I väntan på en styck paj och en lax...och ostkaka! Den var otroligt god, grovmalen mandel i och grovfördelad ostmassa - precis som jag vill ha den.

(null)

Det blir en slö eftermiddag.
Läsning, hämta min unge. Fixa käk om några timmar. Googlade lite recept för inspiration och fastnade för citronkyckling och pasta. Så nåt åt det hållet får det bli.

Lillbonus är hemma igen efter semester med sin mamma. Imorgon åker hon och min sambo till vänner i Frankrike, La Rochelle, som är en otroligt fin och pittoresk stad (ni ser den i serien Das Boot).

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: