Inte främmande sjuk.

(null)

Vi var och hälsade på äldsta bonusdottern och hennes sambo samt lille Tusse o Sune. Och såklart marsvinen Bubba och Svinto...en liten djurpark!

Tusse mår bra, har börjat få röra sig fritt ute utan sele och verkade glad och nöjd. Femton år och pigg som en treåring. Gott att se.
Saknar honom, hans varma goa kropp och hans ständiga sug på att bara få ligga där. I knät. Så mysigt. Tror dock att det har varit bra för mina lungs att han flyttade men det gör det ju inte roligare för det.

(null)

(null)

Jag satt här vid lunchen idag. 
Skönt att få lite luft efter mycket tankeverksamhet. Första dagen efter långledigt, många mail, mycket messenger, många på operationslistan och mycket planeringstankar. Kändes ändå bra att vara tillbaka, men gick hem i tid. Hjärnan behövde nog det.

(null)

Kl 06:50 var det lite sol, skönt väder.
Snart dags att sova, är otroligt trött efter sen kväll och tidig morgon...vill va pigg imorgon...!

Handlade mat efter jobb, sen insöp jag sista avsnitten i säsong 3 av Handmaids tale. 
Det blev lite revolution ändå, men nu börjar ju säsong 4 så vi får väl se. Den är så sjuk, men ändå inte främmande sjuk utan det är nog dels så det har varit men ockdå kan bli runtom i världen när galningar styr. 

Tänker att det kanske var så det upplevdes när Ayatollah tog över makten i Iran, tvingade kvinnor att täcka håret, och kroppen. Förbjöd dans, musik, skönlitteratur...
Som att bli fängslad utan fängelse.
Där tankar inte längre får tänkas, sånger inte nynnas...
Ord som plötsligt blir farliga bara för att de är skrivna. 

Kram Joey ❤️

Kommentera här: