Bägaren mer än halvfull.

(null)

Tittade på Allsång på Skansen förra veckan, där denna grupp var med. Åkervinda. Fyra tjejer som sjöng folkmusik akapella. Älskar folkmusik, vemodet, suget i musiken och det sköna gunget. 
Minns när jag hörde Ranarim eller Hedningarna första gången, med den suggestiva musiken och de där liksom gnidiga stämmorna...lyssna in er och bedöm själva vettja. Åkervinda är ljuvare men med den fantastiska stämsången som pricken över i.

(null)

Vaknade med ont i nacken, eller ni vet, musklerna på axlarna som nog är typiskt för vård- och kontorsfolk att få ont i. Hade väldigt ont i min knasiga högerhöft förra veckan så det kan ha varit spänningar efter det ihop med drag och träning igår som fick bägaren att bli mer än halvfull. 

Bästa akupunktören var på plats idag, så jag fick mig en omgång....jisses vad ont det gjorde. Tog alvedon, hem och lade värmedyna och sippade på ett glas rödtjut...nu många timmar senare är det lite bättre. Imorgon är det nog bra! Brukar vara så min kropp reagerar på massage, akupunktur och vad som - dagen efter mår jag fint igen.

(null)

Fick ha min egen after work således. Skulle gått ut med kollegor på avdelningen (där jag ju jobbat många år) men det gick inte. Kunde inte lyfta armarna direkt när jag gick från behandlingen och det hade ju varit synd att dricka vin med sugrör...!

(null)
Köpte blommor. Så fina. Pryder matbordet.
Blommor piffar!

Hoppas på en god natt sömn så att jag vaknar utvilad och smärtfri samt jobbsugen så det förslår (de faktorerna brukar hänga ihop).
Imorgon kväll vankas opera i Åseda folkets park. Ska bli kul!

Kramen ❤️

Kommentera här: