En ska va snäll.

(null)

En ska vara snäll mot sin kropp.
Älska den. Och jag gillar min kropp som fenomen men ibland är den rätt trilskande onekligen. Artros i höft och ländrygg gör att musklerna runt omkring emellanåt knyter ihop sig och tar energin. Ett par dagar nu har det varit fulldos Alvedon, spikmatta, golfboll och värmedyna mixat med träning och promenader för att få loss och också stärka kroppen. Utan jättebra resultat men det går upp och ner, det vet jag. Det kommer perioder med bättring, men just nu längtar jag efter ny cortisoninjektion i höften för att bli mjukare i övrigt.

Nåja.
P3 historia är ett bra sällskap på träningspass och promenad. Idag om föregångaren för kvinnors rättigheter och vårdreformer: Florence Nightinggale. En väldigt tuff och cool och driven kvinna som förändrade allt gällande vårdande och hygienrutiner.

(null)

(null)

I eftermiddag har vi firat jul med äldste bonussonen och hans familj, ätit gott och glatt oss åt den minsta i gänget: Leia. 
Hon fick mest julklappar så klart och blev förtjust i surikaten Frida (från Frida) som går att värma i micron. Gulliga lilla unge!!

(null)

Nu blir det soffhäng med sambon och sjukliga dottern. Hoppas basselusker flyger sin kos, det räcker nu!!

❤️

Kommentera här: