Det ska vi såklart inte.

(null)
Denna fina goa lilla tjej fick jag möjlighet att träffa igår. Vilken ynnest! Fick ett kärt sms på jobbet om middagsbjudning och träff med goa bonussvärdottern och lilla Leia och min goda vän (barnets äkta farmor).
En fin kväll.
Det lilla livet är bedårande!! Så fin, så fin.
(null)

(null)
Det skiljer 1 1/2 vecka mellan bilderna.
Hösten är i antågande, det är ett som är säkert. Just nu njuter jag av alla lövhögar att sprätta fötterna i!
(null)
Min frukost, omelett med chili, örtsalt o svartpeppar, spenat, ost och tomater....gott och mättande! Vill mest tipsa lite, supergott!
(null)
Gårdagens jobb bestod bland annat i att revidera ett av kompetenskorten i Tilda - ett webbaserat verktyg där all medicinteknisk utrustning finns med manualer och förklaringar. Jag gillar verkligen sånt pill!
Kul med avbrott och göra olika saker, passar mig himla bra att vara ansvarig för Tilda, och att också vara dokumentations- och it-ansvarig förutom "mitt vanliga" kneg. Kul när det händer lite:-)
(null)

Idag var jag på inskrivningsmottagningen igen, och skrev in patienter som ska operera höft/knä-Protes med planerad operation. 
Också trevligt, eftersom jag varit en av de som planerat alltihop, pratat i telefon med dem och försökt få ihop det så bra det går.
Alltså. Jag har ett riktigt roligt jobb!! 
(null)
Dagen avslutades med en liten afterwork med goda vänner. En öl och lite nötter, sköna samtal om där vi är, hur vi mår och lever just nu. Så gott. 

Nu ligger jag i soffan.
Trött som en gnu faktiskt.
Inväntar Klimakteriet - Det ska hända dig med.
På SVT alltså. 
Förresten är det tydligen klimakteriedagen idag, värt att uppmärksamma för att en ska förstå allt som kan hända med en. Alla skumma symtom, och att lyfta att det finns hjälp att få. Bra att det talas om, för att det ska vara naturligt att prata om. 
Varför ska vi vara tysta om nåt som drabbar så stor del av befolkningen...? 
Nej just det. Det ska vi såklart inte.

Vi har alla en kropp, vi är en del av den, vi har mer eller mindre liknande problem och symtom i olika livsperioder.
Tänk så bra det vore om vi vågar dela med oss lite till varann, för att stötta och hjälpa.

Kram ❤️ Johanna 


Kommentera här: