Har förhoppning....

(null)

Efter utskrivning från sjukhuset igår gick jag direkt till duschen, och sen ut för att sitta i skuggan under tak. Svalare ute än inne när jag satt så. 

Full aktivitet i trädgården igår med omplantering av lite växter, och lite nytt in. Kul att titta på när de som kan sin sak jobbar, ger förslag och tankar. I lilla minikolonilotten bor det numer även lite gräslök förutom vinbär, rabarber, hallon, krusbär, amerikanska blåbär - härligt!
(null)

(null)

Hostar mycket, låter mediumfin.
Hoppas innerligt att denna antibiotikakur ska äta upp den där jäkla basselusken som de fått napp på vid odling. 
Är så trött på den. Basselusk och allt den för med sig. 

Har förhoppning....
.....om att kunna få känna mig lite mer "normal". Att det bara är astman som ska va min dagliga utmaning men som, rätt medicinerad, ändå ska kunna hållas i någorlunda schack. Den kan jag ju leva med.
Har förhoppning...
.....Att resonansen i skallen låter som den ska när bihåleinflammationen viker hädan. 
.....Att lunginflammationen drar sin kos så att jag kan ha fått rosselhostat klart för ett bra tag framöver.
.....Och att stämbanden kan få läka ihop så att rösten blir återställd och inte ansträngd.
En annan förhoppning är att kanske få tillbaka det lilla luktsinne jag en gång haft som senaste halvåret varit helt försvunnet.
Tänk. 
Jag vet inte om det är mycket begärt, för mig låter det stort som ett mirakel men egentligen tänker jag att det inte är så stora önskningar.

Vi får se. Jag håller tummar och tår och sänder tanke till stjärnorna om att jag ska få ett grundläge som så frisk jag kan bli - för att få njuta av det och för att ha ett bättre utgångsläge när det försämras.

(null)

Fick glass (min favoritglass!!) och vackra blommor av mor & far igår. Välkommen hem- blommor. Svala, kalla saker är mycket lättare att äta. Är fortfarande inte sugen på mat.
Till frukost får det bli bärsmoothie baserad på havredryck med lite citron och ingefära. Lagom ansträngande, svalt och nyttigt.

Kram till er!
❤️
Johanna

Kommentarer:

1 emma:

skriven

jäklar vilken fin utegård!

Svar: Haha:-) Tack snälla! Ja, den är verkligen en fin oas🙏🏼
Johanna Roth

Kommentera här: