Snart i grundposition.

(null)
Sitter ute i vår lilla oas mitt i stan. 
Dock med mindre småfågelkvitter och mer måsskrin än i stugan, men ändå behagligt. 
Lugnt på sitt sätt, och enligt mitt tycke ett härligt ställe som jag trivs bra på.
Det har ju liksom blivit som mitt vardagsrum, här under sedumtaket. Perfekt!
(null)

(null)

Har varit en runda på stan, i hiskelig värme mellan husen, för att hämta linser.  Och lägga på ett par CD-skivor på brevlådan efter oväntad reklam för vår skiva med Väderlek Under samma himmel. Den gjorde vi 2012 till förmån för barn som växer upp med missbruk i hemmet. Det ger de möjlighet att få en härlig vecka i Blekinge skärgård, med kloka vuxna. 
Igår blev jag "taggad" i ett inlägg från min "gamla" härliga chef som hade plattan på hög volym i trädgården. Tack Kicki❤️.
(null)


(null)
Har ni smakat Ben & Jerrys glass? Älskar den!
Nu finns det tre nya smaker som är veganska och därmed laktosfria. Denna med jordnötter och jordnötssmör är hädiskt god tycker jag!
Jag har konsumerat en ansenlig mängd glass och även jordgubbar dessa snart 5 veckor som jag varit sjuk. Första veckorna var det det enda som gick att få ner i min onda hals och inte alls matsugna kropp. 
Det ska bli lite ordning igen, snart. 
Men jag har fortfarande ovanstående glass i frysen så den måååååste jag ju äta upp:-)

Från fulldos alvedon pga halsen till endast 1 dos till natten igår, det är framsteg. 
Jag har rossliga lungor och är tjock bakom näsan men tänker att det på nåt sätt väl är mitt normalläge fastän viruset ju ska läka ut helt så det onda i halsen försvinner. Men rossel och hosta, tja det är väl bara så det är. Behöver vänja mig vid vad som är normalläge, för att kanske i tid kunna känna vad som inte är det. 

Inte så lätt. 
Om någon med normala lungor hade det som jag när jag är så normal jag kan vara, så hade nog hen känt sig förfärligt sjuk tänker jag.
Vi måste alla utgå från vår grundposition liksom, och känna av förändringarna utifrån det.

Snart är jag nog i min grundposition.

Kramar i solen!
Joey ❤️

Kommentera här: