Miljöombyte och nedräkning.

(null)

Min älskelse har lagt ut ny profilbild på Fb. 
Älskar hennes leende. Hon, liksom!!
Ibland kan jag se likheter mellan oss men i profil är den inte så märkbar. Här är hon lik sin käre bror Dante tycker jag!
(null)
Lungorna känns som igår, och jag fortsätter njuta av att ingen drar åt min bröstkorg!
Vaknade med bihåle- och halsont, fortfarande hes men det går ändå framåt. Lite mer röst än för två dagar sen är alltid nåt.
Började dagen med frukost och så en promenad runt söder. Ingen lång men från 94 till 4400 steg på 1 vecka får en vara lite nöjd.
Har tappat alla muskler, verkligen.
Tänker på om jag inte hade varit tjurig, om jag inte hade tränat så som jag ändå gjort - då hade utgångsläget säkert varit ett annat. 
Är väldigt tacksam för tjuriga ådran ibland!
(null)

(null)

(null)

Så vackert ute. 
Hästarna vid stallet, blommorna och fågelkvittret. Idag är en skön dag.
(null)

Vi ska byta miljö idag.
Ta oss till stugan på landet, katt, jag o man.
Känns skönt att se nåt annat efter tre veckor. 
Katten får hänga på, springa ut och in och ligga i uterummet som han gillar.

Det är nedräkning. Nedräkning tills vår älskade katt får flytta hemifrån. Känns tungt och ledsamt men också som en nödvändig åtgärd för att kanske kunna ge mina lungs en bättre chans. Jag har kommit till vägs ände efter alla år med försämring och vill försöka att om inte förbättra, så åtminstone inte försämra det ytterligare. Inget katthår överallt, som triggar redan dåliga lungor. Vi hoppas på lösning efter sommaren, och att han kommer att få det bra (till och med bättre) där med några som alltid kan ta upp honom för att kela. Som inte puttar bort, stänger dörrar och stänger ute om det inte sker utomhus. 
Det blir en tröst om planen håller.

Om en liten stund skolavslutning för lillbonus, i gröngräset vid BG. Blir aldrig var det varit när skolan hade avslutningarna i gamla parken med tårt-långbord och alla glada människor på gräset. Åttonde klass klar. 
Fort går det!

Kramar ❤️ Joey

Kommentera här: