Hoppet & trösten.

(null)
Det blev ingen andra promenad igår.
Tröttheten kvarstod hela dagen, så det fick bli de där 3.3 km, och resten av dagen satt jag i mitt utevardagsrum där det liksom gick att sitta utan att svettas sönder.

Läste ut Kvinnan på tåget. En finurlig kriminalare med fokus på relationer och annat runt omkring, lite som Seth Mattsons böcker. 

Är fortfarande glad i klänningen jag bar igår. Köpte den i Roskilde för ca 25 år sen, och har använt den lite då och då sedan dess.
(null)

(null)
På promenaden igår fotade jag vackra blommor! Fortfarande blommar det i trädgårdarna, det är så fint även om det blommar lite mindre nu än för 1 månad sen.
(null)

Idag har mannen och jag varit på en 7 km promenad, i makligt tempo men ändå ganska långt. Det är bra, och det är härligt!
Hoppas lungorna fattar det, att de ska rossla mindre och syresätta ordentligt, sluta bråka och bli så bra de kan nu! De var elaka vid sovdags igår, fick upp och inhalera och hosta ur mig en bra stund....

Hoppas att de kan få återhämta sig lite sen, när bästa katten flyttar. Det lär ta ett tag att bli fri från allergenerna i hemmet men så småningom borde det leda till färre tråknätter och mindre inhalationer. Det är hoppet och trösten. Och att jag vet att han kommer att få det jättebra!

Nu blir det lunch på Strandbjörket, ett fint gammalt sommaröppet fik mitt i stan och i eftermiddag kommer fina vännen och kollegan på kaffebesök till mitt ute-vardagsrum :-)

Puss & kram
❤️
Joey

Kommentera här: