Pittoreskt, regn och danssug.

(null)
En tur till Levanders fina lanthandel och fik fick det bli igår, då dottern skulle få se de fina omgivningarna runt Virserum. 
Butiken är så där alldeles ljuvligt pittoresk med museiföremål och sånt att handla och äta. Blir alldeles sugen på att införskaffa mig ett gammeldags dockskåp, eftersom de har hur mycket minigrejer som helst: små virkade kuddar, paket, byråer...så gulligt!
(null)

(null)

(null)
Och så kom det regn, ihållande kanske ett par timmar - men ändå. Så skönt. Dottern ville absolut stå där, insupa vattnet och värmen, känslan av efterlängtat regn.
(null)

(null)
Vet inte riktigt vad vi höll på med igår, men mannen skulle av okänd anledning skicka pussbilder till en kompis i sitt spel-gäng. Självklart ställde vi upp.
(null)
En alldeles underbar hemresa med Zara Larsson och Beyonce i högtalarna, och en älskad unge som sjöng med hela tiden....blev danssugen och jätteglad:-)
Tur att jag var själv på gymmet då jag hade min bra dans-lista i öronen, och kunde dansa runt som en galning mellan lyften. Vad kul de skulle få om de tittade på kameraövervakning om det skulle finnas. Svetten rann, styrkan fanns och det var SÅ jäkla skönt!

Städat igen, öppnat upp vardagsrummet efter att herr katt flyttat. Har tvätt på gång. 
Smp och DN. Bok, slapp och småningom lite mat. Utmärkt eftermiddag!

Kram
❤️
Joey 

Kommentera här: