Glad att orka.

(null)
Att kunna och orka jobba är skönt.
Känna att krafterna är på väg, även om jag inte är hundra. Enligt mannen var det lugnare när jag var sjuk...haha, förstååååår inte vad han menar?!

Jag var glad att vakna upp till ny dag, ny jobbdag även om det blir liiiite ensamt när kollegan är på semester. Lyssnar på Spotify dagen lång, och fikar och lunchar med övriga kollegor på mottagningen så jag överlever. 
Idag har jag lyssnat på Zara Larsson, folkmusik från norden, Bo Kaspers, Meat Loaf, Tove Styrkke...lite gott och blandat.
(null)
Värmen tar på krafterna dock.
Utan fläkt på rummet hade jag smält ner som en glass. En klimakteriestinn glass med vallningar strax före dödsögonblicket. Nu blir jag varm men överlever. Med fortsatt klimakterie. 

Skönt att landa hemma med fötterna på fotpallen och That 70’s show på Netflix en stund efter jobb och maxi-handel. 
Och innan matlagning och en sjörunda. 
(null)
Det är märkligt att inte katten är här...
Ser honom, hör honom. Förväntar mig att han ska komma upp när jag satt mig.
Tar nog tid att vänja sig vid att han inte längre bor här under vårt tak. Han verkar dock ha kommit till rätta med sin nya familj och nya bror Sune (fick bilden fr bonusdottern). 
Det är bra. Han förtjänar det bästa, denna lille hundkatt.
(null)
Förresten köpte jag ny emaljskylt till tjejernas wc, på levanders lanthandel. Gillar såna. Trevligt att se vad som kan dölja sig bakom dörren dessutom i del del av lägenheten som är ganska dörr-rik.

Dags att fixa pasta med tomatsås a la vegan!

Puss på er!
Joey ❤️

Kommentera här: