Ett klarare huvud.

(null)
Kroppen känns piggare överlag, även om jag har kroppsliga symtom på att allt inte står rätt till: låter ihålig och hes, har småont i halsen lite varannan timme och hostar rossligt- så mår jag ändå bättre. Jag har ett klarare huvud, mer stuns i steget, mer ork och mer lust till livet. 
(null)
Efter jobbet gick jag till gymmet och tog ett styrkepass utan kondition som löpband, tokcykling eller crosstrainer. Jag körde vikter i maskiner, med gummiband och situps. Väldigt skönt! 
Eftersom energin fanns kvar tog jag en kraftpromenad runt sjön också, bara för att jag kunde. För att lusten fanns. Katten Zingo låg som vanligt där, liksom vid sin plats vid sjön. Så cool katt! 
(null)

(null)
Lyssnar på en podd som dottern tipsade om: Hur kan vi, med Navid Modiri där han bjuder in människor med starka åsikter (och förmodligen många med helt olika uppfattning än programledaren själv). 
Just idag blev det Aron Flam, som ifrågasätter kollektivismen, socialismen, feminismen och Me Too. Onekligen intressant med oerhörd cynism men uppbyggt av argument, och genomtänkta funderingar.
Och en behöver inte hålla med för att lyssna, utan bara tycka att det är intressant att någon kan lägga fram sina åsikter på ett intelligent sätt - oavsett vad. 
Navid är en otroligt diplomatisk programledare, som håller sig neutral men nyfiken och lockar fram tankarna. 
(null)
Lite kel på balkongen.
Funkar hyfsat utomhus utan att få bakslag men inomhus funkar det just nu sämre än nånsin. Kanske har min kropp ett superpåslag i sitt försvarssystem efter alla år, och efter nedgångar i lungsen. Nu var det liksom kroppens sätt att med besked säga "nu räcker det". Ibland vill en inte lyssna, då känslorna vill annat. 
Men till slut, efter kroppsligt tjat, så trillar poletten ner.
Min tröst är mitt mående, som med tiden kanske blir bättre. Och att han flyttar till någon där vi kan träffa honom, och att han kommer att få det ännu bättre än här då ingen begränsning av kelande finns!

God kväll!
❤️

Kommentera här: