En knäpp på näsan.

(null)

(null)

(null)
Som så många kvällar sedan början av maj, var gårdagens kväll också helt ljuvlig. Varm, stilla och dessutom hade vi två underbara tjejer hemma - lillbonus och min dotter. 
Det gjorde stunden ännu bättre, där jag satt på en sten och tittade på när de badade. 
Härligt!

Gjorde en vegansk rätt igår. 
På sötpotatis, färskpotatis skurna och kokade i tärningar. Sedan stekta i ingefära, vitlök och purjolök, oumph (barbeque), koriander, chili, currypasta, kokosmjölk och bladspenat serverat till fullkornsris. Riktigt gott och kryddigt. 
(null)
Tog ledigt idag, och sov till 9....såååå skönt.
Slött uppvaknande, frukost på balkongen där jag serverades fantastiskt gott iskaffe av dottern.  Så svalkande och läskande!

Sen gick jag, för första gången på två månader, till gymmet....så himla skönt att få sätta sig i maskinerna och lyfta igen, köra gummiband för höfterna  och stretcha ut efteråt medan Sommar i P1 sällskapade mig.
Körde ingen kondition men blev svettig ändå! Lärt mig efter några försök att jag ska vänta lite med ren konditionsträning eftersom jag hamnat i feberläge efteråt. Det är för dyr betalning och inte alls värt det. Nu prövar jag sedvanliga kraftpromenader och gym istället. 
Kanske måste jag ha personlig assistans pga träningsvärk vid påklädningen i morgon mem det får det däremot vara värt!
(null)
Ikväll blir det då Mamma Mia, uppföljaren efter tio år. Älskade första filmen, har settden tillsammans med min då 8-åriga dotter - hur många ggr som helst. Det var lite varannan High school musical och varannan Mamma Mia under ett par år och för mig som älskar musikaler så var det absolut helt ok. 
Förväntar mig inte mirakel med nr 2, men god musik och lite härlig smörig underhållning och ett leende på läpparna - det vore härligt.
Det räcker så. Älskar ABBA-musiken, och gillar konceptet att göra musikal på deras låtar.
Vad kan gå fel? 
Möjligtvis att recensenten för smp börjar med att säga att han hatar musikaler. Smart drag Smp. 
Hoppas jag kan ge denne en inre knäpp på näsan efter ikväll:-)

Kramar ❤️

Kommentera här: