Som nån konstig hatkärlek.

(null)

Fick vacker bukett igår, älskar amaryllis! Så ståtlig blomma ju!

(null)

Efter julfix igår landade jag med nyfixad julskinka på macka och en kopp the - så gott.
Lyssnade på Carolas jul och sen En hyllning till Silvia där det var en del ungdomar från Lilla Akademien som musicerade - riktigt fint! En 8-årig violinist inledde med Koppången...så otroligt bra!

Carola är ju absolut begåvad som sångerska, särskilt när hon river i lite, men jag får lite rysningar av henne ändå...tycker att hon känns påklistrad med sitt leende och väna prat. Har svårt för det, samtidigt som jag ändå satt där. Som någon konstig hatkärlek eller nåt. Älskade henne som ung, när hon vann melodifestivalen. Så självklar kom hon in och tog landet med storm onekligen. Sjöng mycket från hennes barnvise-vaggvisa-platta då Fridis var liten. Nåja. Jag är kluven.

Kollade på filmen En underbar jävla jul sen, svensk och så där jobbigt pinsam men ändå ganska bra...haha...låter som att jag gick in för självplågeri igår kväll men stunden var rätt mysig:-)

(null)

Idag har jag fixat lite mat till morgondagen: smördegsinbakad västerbottenost med soltorkad tomat och chili, ädelost- och västerbottenpuffar samt baconlindade dadlar.
Kul med lite bryt till allt köttigt och tungt!
Som tur är hjälps vi åt. Det kommer att bli traditionella rätter också, och sallad för att liksom fullborda julbordets buffé. 
Vi kommer att kunna njuta livet till fullo, den saken är klar.

(null)

(null)

Snart dags att fixa chili con Carne till 08:orna som kommer hem❤️.
Bo Kaspers gör mig sällskap i köket med sina ljuva toner och texter. 

Ha en go dag före dopparedagen!

Kram❤️ Joey

Kommentera här: