Som Disney fast på riktigt.

(null)

Tjugo grader vid 21 på kvällen, så otroligt skönt. Åt pasta på italiensk restaurang igår kväll, lade oss i ok tid men ändå sov jag i nära tolv h...! Verkar behöva det helt enkelt.

(null)

Ravioli med tomat var mycket god!

(null)

Förmiddagen tillbringade vi vid poolen idag, fast en kort stund då det blev för hett trots bad flertalet gånger. Skönt att i alla fall för en stund kunna njuta med bok i värmen och solen. Boken Bara ett barn av Kristina Sandberg är bra. Språket som när en tänker, i en strid ström. Vad härligt att jag nu har hela trilogin!

(null)

(null)

Intrycken fortsätter.
Vi lär oss åka Metro vilket funkar bra, men det är TRÅNGT. Så galet med folk.
Om en man har sittplats och en kvinna står reser de sig upp och ger plats (skönt då det tar ett tag).
Vi ser många kvinnor (idag på Mall Of Emirates) med niqab där bara ögonen syns, men fortsatt många från andra länder vilket vi förstår när vi läser.
Tre av fyra är män, 75 % är inflyttade med andra nationaliteter (däribland många indier), 150 språk talas men engelska är gångbart.

En annan galen grej är att 75 % av världens lyftkranar finns här vilket en förstår när Metro tar oss runt. Jisses så många byggnader, och allt verkar vara en tävling. Vem kan bygga högst? Märkligast? Med mest glasfönster? 

(null)

Vi såg skidbacken inomhus, och även Bob- och pulkabacke dit trängseln och köerna var enorma. Tänk så exotiskt!

Det är lite som Disney fast på riktigt.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: