Blir det Rävemåla...?

(null)
Så här snygg blir jag av träning!
Tänk va:-)
Var osugen efter jobbet men det var väldigt skönt att till Wahlgren&Wistam köra ett pass på gymmet igen. Vet inte om ni lyssnat på dem? Gillar podden, befriande och rolig.
Precis som Wahlgrens värld som jag tycker är befriande, helt opretto, lite smågalen och fnissig där förvirringen är total. Och jag gillar det. Så skön kvälls-TV ibland, helt o-PK och knasig.

Gäller att passa på att träna idag eftersom jag i helgen blir bortrövad av sambon. Det brukar inte precis vara träningsresor utan mer mat- och mys-chill-resor (härligt). Vi skojar om det, tänk om han skulle lura ut mig på Vättern runt eller vintersemester som är typ det värsta som jag kan tänka mig...!
Rävemåla kanske det blir. Eller Kleva gruva. Eller ja...tankarna o nyfikenheten går runt i huvudet var jag ska hamna. Packat har jag i alla fall, hoppas det funkar. Återkommer i ärendet vart resan burit hän.

(null)

Stans bästa räkmacka blev det på jobbet idag.
Avtackning av pensionsfärdig kollega.
Konstigt när personer med all erfarenhet packar ihop och lämnar, en efter en. Snart är en själv den äldsta liksom. Tänker att det kommer att bli sorgligt att sluta jobba.
Jag gillar att jobba, att göra och att vara aktiv.
Vara i det som händer, en del av det sociala sammanhanget det innebär.
Säkert en både-och-känsla.
Både sorgligt och tokskönt, när en vant sig.

Att det är kväll och jag har några lediga spännande dagar framför mig är också tokskönt.

Kram Johanna ❤️

Kommentera här: