Tankar från fåtöljen.

 
 
Efter fullspäckad dag var det skönt att i öronen plugga in headset med Levellers på skön volym, svettas som en tok och köra hårt. Liksom rensa hjärna och kropp efter dagen, få in positiv energi. 
Sitter nu i älsklingsfåtöljen, har precis klickat i matbeställning på ica som ska hämtas på torsdag...
väldigt skönt när tiden tycks krympt och orken inte riktigt finns att etfer jobb ta kundvagnen och springa runt i matbutiken. En fantastiskt skön service när en vill lägga tiden på annat.
 
Sitter nu i fåtöljen och bloggar, väntar på katten som gått runt fåtöljen ett tag ska hoppa upp och radera det jag just skrivit. Än så länge går det bra, även om han är duktigt sugen på kel. Han ska få det. Kel.
 
Kollar på Idol o tänker att många där inte borde vara där. För att de skulle må bättre någon annanstans. Självklart ska en göra massa saker som en bara tycker är kul just av anledningen att det är kul, för att berika livet. Men det ger kanske mer djup, mer glädje att hitta sin potential, sitt uttryckssätt, sin inre kärna och utgå ifrån den, utveckla den.
Alla kan inte bli idoler, ska nog inte bli idoler.
Varje människa behöver hitta sitt inre, sin lust och sin strävan i att bli sitt bästa jag.
Skulle alla bli idoler skulle världen bli rätt tunn.
Jag sitter här och tycker synd om dessa unga människor, och jag önskar att de som inte går vidare där verkligen lyckas med att hitta sitt bästa jag på andra sätt.
 
Kram Johanna ♥
 

Kommentera här: