Tvära kast.

 
Tvära kast denna dag. Dessa dagar.
Från restaurangbesök o Soran Ismail & Magnus Betnér igår kväll. 
 
Fått det gjort som jag kunde få idag, så
jag är nöjd.
En eftermiddag med handledning för bashandledare som var en riktigt bra stund. Intressanta och varma samtal. Jag gillar verkligen det där med handledning, reflektioner, samtal...
Det känns viktigt. Hur en kan handleda, hur en kan öva upp sitt sätt att va tydlig och ärlig på ett konstruktivt sätt. Bolla tankar och ideer. 
 
Efter jobbet tog jag en liten promenad i regnet, handlade o gick sen hem. Småpratade med mannen, planerade stugrenovering och stämde av dagen. 
 
Läser på Omni att socialstyrelsen förmodligen kommer ändra reglerna för manliga homosexuella blodgivare....äntligen! Så diskriminerande att det är helt andra regler, andra tidsperspektiv när de har en ny partner (1 år) mot heterosexuella (3 mån). Det är på tiden. Verkligen på tiden att vi inser att det är 2017. Typ.
 
Olika perspektiv.
På olika verkligheter.
 
Sett dokumentären Ett rop från Syrien.
Är illamående, pulsen slår hårt. 
Tårarna bränner. 
VanliGA människors dokumentation över en ofattbar grym verklighet, som kryper in under huden. Hur fort det kan vända, hur hoppet ändå driver på, hur modiga dessa människor är mitt i de grymmaste av liv. Hur döden fullständigt ödelägger familjer, vänner, släkt. Där barn blir utan föräldrar...ja fy...så otroligt hemskt. För oss i vår trygga del av världen är det ofattbart. Och det är fullständigt ofattbart att andra länder stöttar detta krig. 
 
Det är tvära kast i känslor denna dag.
Perspektiven är olika, tankarna flyger runt och oron i magen är påtaglig.
Precis som tacksamheten över att livet här är riktigt fint, på många sätt.
 
 

Kommentera här: