Ta ingen skit.

 
Soooooool! Tjofuckingho vad jag älskar det!
När en drar upp gardinen, ser ljuset och får längtan ut...så gott.
Gjorde ett pass på gymmet, och fick sen ett telefonsamtal från en god vän som önskade promenadsällskap. In i duschen och lite fix, sen en fin promenad runt sjön som avslutades med en kaffe vid café fontaines vägg...underbart!
 
Spikmatta blir min vän nu en stund framöver då kroppen egentligen inte är på humör, men som efter passen idag ändå är liiiite snällare än före. 
 
Tänker på att säga ifrån.
Inte gentemot sin kropp, den ska en oftast lyssna på men pressa i balans också för att helheten ska må bra. Liksom tvinga sig till vila när det inte alltid känns självklart.
Tänker i livet. Som person, att våga säga ifrån. Inte vara så förbannat foglig, eller diplomatisk som gör att jag är snäll mot andra men dum mot mig själv.
 
Det är något jag tycker att de flesta skulle jobba med. Våga sätta ner foten, tala om när det inte känns ok, var ens gräns går och stå för den. Du kan absolut ses som obekväm men det stör nog, till en början, mest dig själv eftersom du tenderar att vilja vara alla andra till lags. Men varför? Är det duktighetspolisen inom oss som klappar oss på axeln när vi förnekar oss själva och kör slut på oss? Ni hör väl. Det är dags att be hen, polisen, fara och flyga och ta ansvar för ditt liv. Sätta upp dina gränser, öppna upp där det känns bra - men för att DU vill. För din skull.
Vad är så hemskt om någon tycker att du är lite tuff, lite vrång ibland? Kan det till och med vara så att du kan möta respekt, just därför? 
Det viktigaste: du väcker respekten för dig själv.
Så. Ta ingen skit. 
Och börja idag. Stå upp för dig själv, det är du värd!
 
kram ❤ Joey
 
 
 

Kommentera här: