Sånt som värmer själen.

 
 
Ikväll fick jag extra värme i själen efter lång arbetsdag. En spontandejt på ett av stans fik med bonussonen Dante var det som värmde upp sinnet. Timmarna flög, och träningen fick stå tillbaka för viktigare saker denna dag. Så kan det gå:-). 
 
Är i sån galen längtan efter ljus.
Bestående ljus, begynnande värme, grönska och vååååår! När solen sken utanför fönstret idag vaknade hoppet, att det kommer ljus och värme igen. Som värmer själen längre perioder, som får lusten och humöret att vända och tröttheten att bli mindre. Mörkret gör mig extremt trött, behöver sova 9 h per natt för att må riktigt bra, för att orka just nu. Tidiga kvällar, likt en spädis, är lösningen. Ofantligt tråkigt men enda sättet att palla. 
 
Behövs lite extra trevligheter emellanåt, som dejt med bonussonen, beställning av tapeter och kakel till nya stug-köket där sambon och jag konstaterar att vi är snabba till beslut. Skrattade när vi gick från butiken 10 minuter efter att vi om dit - färdigbeställda. Att ha en förstående och högst tolerant sambo när en är trött värmer också själen❤. 
 
I brevinkastet idag kom det verkligen trevligheter som jag ser fram emot: inbjudan till äldste bonussonen och hans kära fästmös bröllop...tjoho så kul! Sommar och bröllop, med vigsel i vår trädgård...det kan ju inte bli bättre!!!
 
Så, kära läsare.
Nu är det snart natt för denna tant som ska orka upp 05:45 även imorgon.
 
kram ❤
 
 

Kommentera här: