Gott nog.

 
 
 
I höstmörkret lyser fontän och barbamammor upp så vackert.
Denna stad har verkligen duktiga konstnärer och landskapsarkitekter som gör det så fint. I rabatter, i rondeller och i parker. 
En fröjd verkligen, som gör mig glad.
 
Har dock svårt för mörkret, vilket blir värre med åren. Mörker och rusk, vemod. 
Men det är nåt att bara försöka stå ut med, att försöka göra livet så bra det går med lite vardagsglitter och trevligheter.
 
Som häromdagen, ett besök på libanesisk krog med mannen, svåger och svägerska. 
Eller körövning.
Bra musik till ett svettopass.
En ny blus.
En fin katt i knät.
En bok.
God tomatsoppa.
Just nu känns det gott nog.
 
Kram ❤️
 

Kommentarer:

1 BosseLidén:

skriven

Häftiga foton. Allt som kan pigga upp mörkret uppskattar jag. Jag har alltid haft svårt för kombinationen mörker, rusk och novemberdimma. Eftersom jag växte upp vid kusten var det vardagsmat alltför många dagar. Det gäller att hitta sina egna små knep för att lura hjärnan och gilla läget. Dina personliga tips gör säkert skillnad för dig. Själv hittade jag på något nytt på Facebook som jag flyttade över till min blogg för två år sedan och som jag ska ha i år också. En korsordstävling/lek. Plötsligt flyger den månaden som jag haft svårast förbi i en ruskigt snabb fart trots att jag får "jobba" rätt hårt. Du får gärna hänga på. :)
Ha en fin söndag. Här är det sol.

Svar: Aha. Kusten må vara hädiskt vacker stora delar av året men dimma...spöklikt vackert på sitt sätt men ger ett dovt mörker som inte är så uppmuntrande!Alla har vi vårt sätt, eller kanske bör ha i alla fall. Mitt är läsning, musik, sång och träning mestadels. Kram
Johanna

Kommentera här: