Ledig fredag, bubblegum och inte gullig.

 
Jag tog mig en ledig fredag.
Sovmorgon. Läsmorgon. Sen dusch, sen frukost. Andrakaffe, tidningsläsning och bloggförändringar.
Musik. Freddie Wadling...vilken fantastisk låt- och textskrivare denna man var. Det är synd om världen och de människor som inte fått veta vem han var, att han inte fick chans att visa upp sig i Så mycket bättre. Hade sett fram emot det. Min ungdomsidol som frontfigur och sångare i Cortex - ett grymt punkband på sin tid. Och som håller än, spana in på Spotify vettja! Så mycket härligt 80-tal, med mitt pentade fluffiga sprayade hår, mina blåsminkade ögon...vilken syn!
 
Längtar efter min älskade unge så det värker.
Glad att hon i helgen har finbesök av bästavännen från hemstaden! 
Får se fram emot höstlovet, kaffestunden på morgonen och P1 på. Tantstunderna som jag liksom har när hon kommer hem. Fick vacker bild från skolfototagning igår, underbart tycker jag. Har den i mobilen - bara att titta på och liksom älska. 
 
Tänkte ta mig en promenad. Just nu har jag mina nya kängor på mig, ska liksom gå in de tänkte jag (görs ju jättebra sittande vid datorn eller. Inte). Vagabond igen, som sitter som en smäck på min fot. Hade alltid vagabonds lågskor i slutet av 90-talet, som nu slutat tillverkas. Väldigt tråkigt. De var i Dr Martens-stil och det gillar jag. De här är nättare över foten men ändå med grövre sula, och därmed inte gulliga. Klarar inte av det gulliga riktigt. I så fall i kombination med nåt fräckare, men nej, jag kan inte vara liksom gullig. 
 
Nu får det bli en promenix i soligt höstväder, med låtlistan Bubblegum i öronen - 50-60-talslåtar som en blir glad av och sen en stunds målande!
 
Ha en fin fredag!
Kram Joey ♥
 
 
 

Kommentera här: