Tankar som poppar upp.

 
I en mörk morgon i världen känns nu solrosen nödvändig som motpol efter svarta kläder och tung känsla, mycket samtal om detta i alla led på jobbet. Det är verkligen en gåta hur så många människor kan rösta på det som fler i världen tycker är horribelt efter alla uttalanden. Efter utspel som visar disrespekt för så många människor som avviker från den norm som tydligen finns. Det är en människosyn som inte hör hemma i den här världen. Den skrämmer. 
 
Igår kändes livet bra.
Tränade självförsvar igen, med svägerskan. Riktigt bra träning, försöka få kroppskontroll, märka hur kroppens hållning ger olika kraft i slag och spark. Försöka få andningen ihop med rörelsen. Jag gillar det, och jag gillar att jag vågar pröva nåt som jag inte alls kände mig bekväm med.
 
I Stockholm snöar det satan, folk sitter fast och kommer ingenstans. Bussar har ställts in och långtradare står mitt i vägen och förhindrar trafikflöde. Världsliga saker, absolut, men det är opraktiskt onekligen. 
 
Kollar på Jag är muslim, och jag har svårt att identifiera mig med tron på nåt (gud av något slag) som skulle stå över oss, att religion kan vara så stort. Att det skulle styra allt som händer, både inom och bortom en själv. För mig är det främmande, men det är intressant att lyssna på hur olika muslimer utövar sin tro och hur de tänker. 
 
Det var lite tankar som poppar upp i kvällen.
Blir tidigt i säng, så trött.
 
Kram o god natt!
 
 
 
 

Kommentera här: