Stim för välmåendet och rododendron!

 
 
 
Träningspass så svetten rann inledde dagen efter sovmorgon och kaffe...
njutbar träning där rastlösheten i kroppen gav vika efter gårdagen då jag gick två rundor till stan fram och tillbaka för olika ärenden bara för att det liksom kröp i kroppen...har kommit in i stimmet att jag behöver träningen för välmåendet, för knoppen och själen...skönt!
 
Firat lilla mor idag.
Med god mat och fantastisk tårta efteråt i vår trädgård...en fin dag värd att fira eftersom min mamma verkligen alltid funnits och ställt upp, älskat förbehållslöst. Tacksam för att hon finns❤️.
 
Låg i solen nån timme och läste innan suget på att se rododendronbuskarna vid växjösjön tog över, och jag tog mig en fin runda längs sjön. Så otroligt vackert med dessa färger!
 
Kollat en skruvad film, Shutter island, och nu går bästa feel-good-filmen på tv : Mamma Mia. Det var under ett par dotterns och min favoritfilm, vi har nog sett den ett 50-tal ggr och jag får verkligen en speciell känsla av den. Den gav mig då, vilse som jag var, en känsla av jävlar-anamma och livslust och nu ger den mig glädje och skratt. Om du inte sett den, gör det:-)
 
Kram o god natt
Johanna ❤️

Kommentera här: