Smått darriga ben och en ond klick.

 
 
Blir glad för galen-pynt på nya jobbet som någon ambitiös gjort i smyg...ett gott skratt fick vi verkligen igår!
 
Att ha ett underbart hörnfönster som visar himmelens skiftningar är också nåt som gör mig glad, tacksam. Som om liksom lägenheten och fönstret är gjort precis för mig. För att jag ska få njuta varje vacker kväll. 
 
Inlärning av allt nytt är kul men tröttande samtidigt som det ger energi. Det är inspirerande och motiverande med nya saker men oj vad mycket att lära! Glad för några veckors bredvidgång ändå, hoppas det lossnar lite tills det är dags att stå på egna, smått darriga ben.
 
Livet fortsätter, måste fortsätta trots att vidrigheter händer runtom i vår värld. Det kryper närmre, det ofantligt onda som människor utövar och vill ska hända. Ändå tror jag att vi måste vidare, framåt. Medvetna men inte hindrade. Med öppna ögon men inte av rädsla. Vi måste fortsätta prata om viktiga saker, om att människor i vår värld - i stort o smått - behöver hjälp från oss med bättre tur. Att den onda klicken är en väldigt liten del av den stora helheten. Men den lilla del får inte vinna över helheten. Aldrig någonsin. 
 
❤️
Kram och tankar.

Kommentera här: