Bara lite, lite till...!

 
Började läsa ny bok i natt.
Det finns verkligen få tillfällen där det är så lugnt och behagligt som när en sitter ensam i natten. I ett mörkt, tyst och sovande hus. Det som stressar är dock vetskapen om att vakna i ottan av mindre behagligt alarm. Men dagen har gått ändå, och har varit effektiv.
 
Direkt efter jobb åkte jag på massage hos bästa massören! Kändes idag efter att jag slog dit på trädäcket igår. Woops vad fort det kan gå! På 1 sekund låg jag på marken utan att tänkt fallteknik eller att jag skulle va rädd om skallen...förstår verkligen hur fort en fraktur kan uppstå...hu! Skelettet klarade sig fint, musklerna tog dock emot smällen och är lite stela. Shit happens!
 
Ber om att acceptans och ro ska få infinna sig hos hen som behöver. När förändringar sker och kraften sinar så behövs ibland ett nytt grepp. Så svårt säkert, att inse och acceptera när tankarna tänker pigga, kloka och livslustiga tankar. En kropp som sviker, som stänger ner lite i taget är det som vittnar om gången, livets ofrånkomliga gång medan själ och hjärta vill springa ifatt. Hinna med, bara lite, lite till...
Ni stjärnor, se och var med...!
 
Kramar Joey❤️

Kommentera här: