Tämligen ömsesidig lärdom.

 
Brunch på de luxe för att fira min unge.
Gott, mysigt med vår i luften och bra, glad, ekologisk mat och gott sällskap!
 
Sexton år.
Tiden går nästan overkligt fort, samtidigt som det så klart har hänt en del på de åren sen hon kom till världen, min bästaste unge.
Det är en verklig resa att ha barn, som jag följt tätt i alla år i hennes vardag. En lär sig saker som mamma väldigt ofta, om ungen och om sig själv inte minst eftersom ens barn ofta är ens största kritiker. Av de är det ändå bra att få kritiken, eftersom en vet att de på nåt sätt ändå älskar en trots konstiga egenskaper och nycker en har för sig. Om en spelar korten någorlunda väl åtminstone. 
 
Om en väljer att lyssna och ta in det som sägs så kan en lära sig, lära om, och kanske bli en smula bättre morsa och kanske människa rent av.
 
Jag tror nämligen att det är tämligen ömsesidigt, det där med att lära. Mycket kan jag förmedla pga trettio fler levda år (åtminstone i detta livet), då erfarenheter lärt mig på vägen. Men hur det funkar att säga saker, förmedla det jag vet kan jag lära mig genom den som tar del av det. 
Och min unge har lärt mig en hel del genom åren.
 
Är tacksam för att just hon liksom valde mig som mamma, att jag fått glädjen att finnas där så här långt. Idag blir hon 16 år. Makalöst fantastiskt faktiskt.
 
Grattis min älskelse❤️
 
❤️

Kommentera här: