Glad att ha gett valet.

 
 
Sovit djupt inatt, förmodligen uttröttad både själsligt och kroppsligt efter veckan. Känner det som att jag är tom. Uttömd. Och i behov av sömn, sömn, sömn....
 
Efter frulle har jag varIt på gammalt hederligt stadsfik med föräldrarna, mysigt att få tid med dem! Jämför min pappa m min unge, som också flyttade hemifrån vid 17 års ålder (Frida fyller i feb)....ligger i generna även om flytten gick olika långt. Jag var 19, vilket kanske är vanligare. Men så är livet. Och valet är liksom att gilla läget, att vänja mig och att låta det ta den tid det tar. Är ändå glad att jag gett mitt barn valet att faktiskt få flytta och göra det hon vill. Att inte låta min separationsångest hindra hennes frihet, hennes utforskarlust. Jag måste handskas med mitt, så är det ju - och så bör det vara, tänker jag. Och många känslor - ja, det är det.
 
Är i tvättagen idag också, lakan och handdukar...strukit, läst i nya Wahlberg som är en deckare denna gång. Verkar bra!
Nyss ätit lunch/middag efter att jag blev sugen på att testa på att göra risotto. Blev väldigt bra och ska således absolut göras fler gånger! Rödlök, vitlök som bryns i olja, i med aborioris och vitt vin som ska koka in, sen varm buljong i små omgångar under rörande....ca 45 min med lite ny buljong o omrörning kanske var 7:e minut...sen i med parmesan och i detta fall färska tomater i skurna bitar, salt o svartpeppar. 
Nästa gång blir det svamp - gott!!
 
Kramar ❤️ Johanna
 
 

Kommentera här: