sprallighet o solljus.

 
 
 Att fylla år är egentligen lite märkligt. 
Absolut trevligt att fira och ha lite festligheter, men den där siffran är ju märklig. Inuti känner jag mig som en ungdom, i mångt och mycket i kroppen också förutom närmare studie av visst förfall såklart:-). Men känslan inuti är sig lik, dock med samlad erfarenhet från åren som gått. Men bus och sprallighet finns kvar. 
Tacksam för Facebook såna dagar. 
Det kan tyckas klyschigt och fånigt men att människor ändå tar sig tid att skriva en rad, sänka en tanke och varma ord - det är fint och jag uppskattar det högt! Tack!!
 
Idag får jag det åter konstaterat: mitt inre liv, kreativitet och glädje är väldigt beroende av SOOOOL! Känns som om allt blir lättare då. Steget, sången, ordet, jobbet, lusten....låtom oss hoppas på sol och värme dagtid fram till evigheten med lite regn om nätterna så att grönskan får fortgå...en ljuvlig tanke!
Tog en promenad efter jobb, i ljuvligt väder innan klippning och hårbottenmassage...jisses vad skönt. Blev så avslappnad så jag kunnat somna.
 
Fick för övrigt en slags solcellslykta igår, som liksom samlar solljus på dagen och lyser sen i mörkret. Min sambo vet vad en behöver när en inte kan va i solen 365 dagar om året!
 
Kram och god natt
❤️
Joey

Kommentera här: