Blommor o vän med rösten.

 
 
Att unna sig nya blommor emellanåt är riktigt ljuvligt tycker jag! Piggar verkligen upp i själ och hjärta och gör mig glad!! En härlig fredagsbukett med kronärtskocka och andra skojigheter samt nya cyklamen...mmmmm!!!
 
Dessa dagar har jag verkligen gillat mitt jobb! Har inspiration och glädje just nu och det är väldigt skönt såklart. Att ha lust och energi även om jag, när klockan slår 21 är otroligt trött. Kvällar har aldrig varit min påse, morgnar är mer behagligt. Har mer energi då. 
 
Lugn kväll idag. Sjungit och övat inför konserten 6/11 samt ett barndop, sjungit och trixat med rösten lite, och hade idag och även tidigare i veckan lite feeling efter en period där jag funderat på att lägga ner sången. Har inte riktigt varit vän med rösten, men nu börjar vi bli vänner igen. Väldigt gott eftersom sången är bra för mig!!
 
Nu blir det lite matfix till hungrig unge efter dansklass för små barn där hon leder, och egen dansklass där hon själv är elev. Sallad med linspasta. Kul med nya nyttiag alternativ.
 
Ha en fin fredag!
 
kram Joey❤️ 

Kommentera här: