Att ha ett val.

 
 
Fjärde fastedagen.
Mår bra men känner mig ömsom frusen, ömsom supervarm som om klimakteriet har fått spatt typ. Känner mig lite svag i kroppen, vilket inte är så konstigt. Nu har jag just intagit yogite (koffeinfritt is da shit just nu) och ett glas rödbetsjuice...lyxlunch:-)
Var o handlade mat efter blominköpspromenad till torget, och det var faktiskt lite plågsamt! 
Doftade gott av grillat, såg lockande ut på alla tänkbara sätt. Faktum är att jag inte är så hungrig, mer sugen på smak. Riskaka med smör och ost låter just nu fantastiskt gott!
 
Jag har lyxen att välja det.
Att på måndag morgon är det slut på fastan, och dessutom har jag kunnat välja olika grönsaksjuicer, buljong och The under dessa dagar. För att jag vill. För att jag tror att en utrensning kan hjälpa min kropp att boosta sitt immunförsvar och liksom reeboota systemet. 
 
Tänker på de som inte får välja, som är hänvisade till lite vatten på sin resa över haven, kanske en torr brödbit om någon har tur. 
Det där med valet är stort.
Att själv ha möjligheten att välja hur dagen ska se ut, livet. De flesta av oss har ett jobb, vi kan därför välja hur vi ska spendera pengarna, vilken mat och vilka kläder, nöjen, resor vi vill prioritera.
Det valet är tämligen begränsat för många i vår värld just nu.
 
Må det ske en positiv förändring.
 
❤️
 

Kommentera här: