Vissa har det, andra inte.

 
Efter dessa dagar var det väldigt skönt att äntligen träna lite lätt igen....två veckors uppehåll lär kännas imorgon i min lilla lekamen. Jag behöver det i alla fall, det är en sak som är säker.
Behöver det för sinnesron: promenader, träning, musik....och självfallet mycket annat men rörelse är typ bra. 
 
Efter majsmjölspannkakor och bär sitter jag m knäppkatten i knät. Varmt och skönt. Lugnt och gott.
 
Tänker på dagen.
På fantastiskt kämpande kollegor som verkligen har kunskap och närvaro, jag är stolt över alla och deras arbetsmoral och vilja att göra det så bra de går för de vi jobbar för. I alltför högt tempo.
 
 
Tänker på alla samtal jag haft under tiden som Huvudhandledare.  Då jag ser saker som studenten behöver förbättra och pusha det som är bra. Bollen överlämnas, det är min uppgift såklart. Kan jag göra mer än så? Jobbet som ska till kan jag inte utföra, jag kan tipsa och coacha, hinta och väcka tankar.
Tänker på Bo Kasper "vissa har det, andra inte, vissa har det".....tralala....
 
Pratade med min fina gamla doja häromdagen, om precis det. Att vissa saker går inte att lära sig, har en det inte så har en inte det liksom. 
Det svåra är kanske när en själv inte ser begränsningarna. Tänker också på vilken möjlighet att va under utbildning, att få konstruktiv kritik - sånt vi borde få varje dag lite till mans och kvinns. För att utvecklas, få nytändning och bli bättre o bättre. Visst är det väl en stor möjlighet ändå?
 
❤️

Kommentera här: