Andnöd, biltvätt o lilla mor❤️

 
 
 
Firade natten till mors dag med goa vänner, middag och gott vin, samtal och skratt. 
Kunde dock inte ligga ner då jag skulle sova då bandet och tyngden på bröstet blev för tung. Gick ner till akutmottagningen vid 3-snåret och fick inhalera lite "rediga" grejor så jag efter 2 h kunde känna att nu kanske det finns hopp. 
Tur de finns och tur att jag inte behövt uppsöka de på 7 år:-), hoppas på vändning i RÄTT riktning nu. Trött men andas bättre idag.
 
Käkat brunch hos svärfar och hans Maisan, så gott och mysigt. Han fick sin clown idag också, det verkade gå hem! 
 
Körde och tvättade min bil sen, ogillar smutsiga bilar....! Skulle dammsuga den lite men kön var såååå fet så körde vidare till ett ställe där dammsugaren började tokryka och lukta bränt så tredje stället gillt! Nu är jag nöjd.
Förmodligen bilen också. Fångade en färgglad bild på "min gata i stan" när jag kom hem. Härligt! Låt nu värmen komma också tack.
 
Snart kommer min fina lilla mor och far hit, med medhavd förning där vi står för kaffet. Fina gäster :-). Så tacksam att jag fått den mamma jag har, som verkligen alltid funnits där i alla väder, ställt upp för både mig, och min unge. Med praktisk hjälp, tips och stöd och massor av kärlek. Tack älskade mamma för att du finns❤️!
 
Gregory Porter ackompanjerar mitt skrivande. Så go. Så mkt skön musik det finns. Så mycket välbefinnande det ger. Så mycket glädje och ro, känslor av olika slag. Det ger energi!
 
Kram o GRATTIS alla ni fina mammor där ute❤️

Kommentarer:

1 Eva H:

skriven

Tjusig bild på din gata i stan.
Jobbigt med din lumgor men oerhört praktiskt att bo där du bor, bara " gå ner till akuten en sväng" liksom.
Men låt det nu inte bli en vana bara för att du kan ;-) Se till att bli frisk nu istället.

Sem tror jag inte på att man "fått" en bra mamma, jag är tror att man har varit en bra dotter oxå. Så grattis till dig, din mamma o till Frida.
Hare bra @):-

Svar: Haha, ja smidigt men någon vana av det vill jag INTE ha!Det räcker så bra nu:-)

Tack Eva, vad go du är❤️

Kramar
Johanna

Kommentera här: