Som gjort för mig:-)

 
 
Tjurvirus uteblev och idag har jag varit hyfsat pigg igen. Det var nog liiiite mycket igår, helt enkelt...
Fick ett fint mess idag, från en god vän. Med påminnelser om viktiga saker och en varm kram. Skönt att ha människor omkring sig som bryr sig, och vågar va ärliga. Uppskattas! 
Tänker på det, påminnelsen, och ser att jo...en klar tendens att köra på för fort för länge ger vidbrända ändar. Vet ju. Känner ju vad senaste året gjort med mig och min sårbarhet. Försöker hitta andningshål dock, sköna stunder som ger kraft. Både för kropp o själ. För att läka ut. 
 
Idag blev det också lite för lång arbetsdag med allt som just nu är, men eftersom det fortfarande är ljust även vid halv 5 fick jag njuta av det en stund, på liten promenad till centrum och vila på en träbänk i väntan på dottern. Hon fick läsglas idag, fast dock helt annan sort än mina slags läsglas:-)
 
Promenad hem, med vacker himmel och sen en tur till maxi. Har kommit på att den här lägenheten i detta hus nog var menat för mig. Alla vackra himlar syns väl i snedfönstret och får mig ofta att utropa "kolla vilken snygg himmel"! Gillar't mycket!
 
På balkongen står nu fina, nya cafemöbler medan de äldre får stå på östersolsbalkongen. Tänkte fixa någon blomma dit i helgen, våra in den oxå liksom....mysigt.
 
Skink-och tomatsoppa blev det ikväll, en väldigt uppskattad och lättgjord sådan. Hade dock kalkon istället, godare enligt min uppfattning. 
 
Nu sitter jag en stund med finaste ludne kissen i knät. Det, om något, är rogivande.
 
Kram❤️

Kommentera här: