Vem vet?

 
 
Lördagen var en lugn dag förutom träning och städning av hela huset. Samlade energi att städa allt klart så slipper jag ju det idag:-)
Tränade. Läste. Tittade på sista säsongens sista avsnitt av Orange is The new black. Läste igen.
Fick fina bonusen Dante på besök. Den känslan...är faktiskt oslagbar. Att få förfrågan  om en är hemma och om han kan komma på en kaffe....så gott i modershjärtat. Så häftigt med vuxna barn som vill komma på visit, sitta o prata om livsval och mat, böcker, filmer...blåbärsplockning . 
 
Idag haft förmånen att lyssna på Fridas sånger av West side, övning som ger mig glädje. Behöver jag idag. Vemod inuti. Sista dagen innan jobb. Inte funderat alls förrän i helgen egentligen, men idag känns det vemodigt att långa ledigheten är över och sovmorgnar, morgonträning, långfrukost och sena kvällar är begränsade. 
 
Funderingar på förändring, för kanske ska det kännas annorlunda om allt vore toppen? Eller är det bara just vemod att sköna veckor är slut? 
Får ta reda på det, helt enkelt.
 
Har givetvis goda saker att se fram emot även senare....Roxette-konsert, min älskade unges premiärer, fester och resor....det är inte det som känns svårt. Jag och vi fyller livet med goda saker, det är vi rätt bra på. 
 
Får va i känslan idag, att förställa mig gör det bara värre. Får va i vemodsbubblan och vända runt på den. Imorgon kanske det känns annorlunda. Vem vet? Inte jag.
Men imorgon är i alla fall en annan dag.
 
❤️
 
 
 

Kommentarer:

1 Sanna:

skriven

Härliga bilder! :D

Kommentera här: