Sköna omgivningar, kollektiv och premiär!

 
 
 
 
 
 
Vi var verkligen vackra omgivningar i vår stad!
Gick runt Trummen igår, insöp sjön, ljuvliga dofter från blommande växter, blommor...satt på en bänk utmed vägen, och toknjöt av skönheten i min lilla känsla om nytt kapitel. Satte mig vid fiket Brygghuset och intog en liten ostkaka i solblåsten. Några sköna timmar! Och bra, för tankar och känslor.
 
Grillade igår kväll med hela "kollektivet", så mysigt och sååå gott! Det börjar verkligen arta sig med garage och trädgård vilket känns fantastiskt kul! Nu har vi inte längre jätteinsyn för sikten är skymd in från gatan, tycker jag e skönt!
 
Sovmorgon idag, så skönt. Sovit bra ett par nätter vilket ju är skoj:-). Tränat på förmiddagen, var inte alls sugen först pga magont och trötthet men jag har kämpat och tagit i...och det gick bra! Däremot gjort nåt med höger armbåge så kör lite heat lotion där (aloe Vera) i hopp om bättring. Hade ont i den för flera år sen, i samband med att journalsystemet på jobbet skulle göras om till datajournal. Jag jobbade intensivt bara med det under ett halvår o fick då någon inflammation där i lilla slemsäcken. Då tog jag reda på att jag inte kunde använda zongel...fick andnöd på jobbet så det var ju rätt ställe...haha! 
 
Ikväll är det så premiär för Vita hästen, där min älskelse är med som sjungande servitris. Är spänd och förväntansfull och ser verkligen fram emot en sommarkväll i operettens tecken!!! Lovar återkomma med en liten recension imorgon.
 
Fet kram och god fredag!
❤️

Kommentera här: